Un copil - un brăduț! Cum poți adopta un viitor "Pom de Crăciun"

194
Un copil - un brăduț! Cum poți adopta un viitor

Articole de la același autor

Știm cu toții că sărbătorile de iarnă nu sunt la fel de frumoase fără brăduțul de Crăciun, dar mulți dintre noi nu știm în cât timp crește pomul de Crăciun. Tocmai de aceea, începând din acest an, Romsilva ne propune Campania "Un copil - un brăduț!". 
Noua campanie își propune responsabilizarea copiilor față de natură, crearea unei legături trainice cu pădurea, educația forestieră prin implicarea acestora în acțiunile de plantare, dar și socializare. În acest demers, părinții, rudele, prietenii sunt invitați să dea o mână de ajutor tuturor copiilor care vor face parte din acțiunea de plantare. 


Conceptul este simplu: orice companie, asociație, fundație sau persoană fizică poate achiziționa un brăduț care va fi plantat în ghiveci de către un copil, îngrijit cu atenție și ajutat să ajungă, în primăvara anului viitor, tocmai bun de plantat în mediul lui natural, acolo unde îi este locul. Partenerii care vor susține acest proiect alături de Romsilva vor beneficia de asistență tehnică de specialitate din partea silvicultorilor. 


Achiziționarea puieților se va realiza în perioada 4 - 30 noiembrie, fiind condiționată de înghețurile timpurii, iar acțiunile de plantare în ghivece a brăduților se vor prelungi până la terminarea semestrului întâi al anului școlar 2019 - 2020. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1181 secunde