Un land german va găzdui un turneu demonstrativ de tenis fără spectatori în data de 1 mai

89
Un land german va găzdui un turneu demonstrativ de tenis fără spectatori în data de 1 mai - underlagitennis-1587303357.jpg

Articole recomandate

Landul german Renania-Palatinat va găzdui un turneu demonstrativ de tenis fără spectatori cu începere din data de 1 mai, într-o perioadă în care tenisul profesionist este suspendat din cauza pandemiei de coronavirus, informează agerpres.ro.


Tenisul profesionist a fost suspendat în martie după ce țările au început să își închidă granițele din cauza răspândirii virusului COVID-19, iar turneele au fost oprite până la mijlocul luni iulie.


Sursa menționează afirmă că jucătorii vor trebui să poarte măști de protecție când nu vor fi în acțiune la turneul Tennis Point Exhibition Series și pe teren se vor afla doar trei persoane în timpul meciului, cei doi jucători și arbitrul de scaun.


Opt jucători vor participa la competiție, urmând să dispute 32 de meciuri, într-o perioadă de patru zile, în sală, pe zgură, la Base Tennis Academy de lângă orășelul Hoehr-Grenzhausen.


Niciunul dintre jucători nu va fi din top 100, printre participanți numărându-se germanii Yannick Hanfmann (143 ATP) și Dustin Brown (239 ATP). Evenimentul va fi transmis de Tennis Channel.


Antrenorul jucătoarei americane Serena Williams, francezul Patrick Mouratoglou, a anunțat sâmbătă că academia sa din sudul Franței va găzdui în mai și iunie un turneu de cinci săptămâni, care va oferi jucătorilor șansa de a reveni pe teren într-o perioadă în care tenisul este suspendat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6545 secunde