Un nou atac cibernetic puternic în România! Puteți rămâne fără toți banii în doar câteva minute

1275
Un nou atac cibernetic puternic în România! Puteți rămâne fără toți banii în doar câteva minute - atac-1658491613.jpg

Articole de la același autor

Directoratul Național de Securitate Cibernetică - DNSC trage un semnal de alarmă cu privire la un nou atac cibernetic în România. Clienții Netflix sunt vizați, potrivit Antena3.ro


”Atenție la astfel de mesaje false sosite pe e-mail, în care clienți ai anumitor servicii, precum cei ai Netflix, sunt alertați despre faptul că trebuie să-și valideze încă o dată detaliile de card pentru a păstra subscripția la serviciu!

Mesajul în limba engleză este transmis de pe un domeniu din Olanda și nu are nicio legătură cu compania Netflix. Accesarea link-ului redirecționează potențiala victimă către un site de phishing.

Pentru a antrena utilizatorii din România să identifice și să evite cele mai întâlnite amenințări din mediul online la adresa utilizatorului obișnuit, DNSC, Poliția Română și Asociația Română a Băncilor, alături de parteneri din zona privată au lansat site-ul www.sigurantaonline.ro. Acesta este un instrument folositor utilizatorilor de toate vârstele, pe care îl pot folosi pentru a-și îmbunătăți și perfecționa frecvent rutina esențială de securitate cibernetică”, scrie Directoratul Național de Securitate Cibernetică - DNSC pe o rețea socială. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5496 secunde