Un nou cod galben de ploi torențiale și vijelii

261
Un nou cod galben de ploi torențiale și vijelii - ploaie-1597134506.jpg
Meteorologii au emis un cod galben de furtuni care vizează mare parte din zonele montane, dar și regiunile sud-vestice. Vor fi ploi torențiale, vijelii și se vor strânge cantități mari de apă. 


De la ora 12.00, până la ora 23.00, va fi cod galben de furtuni în vestul și sudul Transilvaniei, în sudul Banatului, în sud-vestul Moldovei și în jumătatea de nord a Olteniei și a Munteniei.


Vor fi averse, fenomene electrice, vânt intens și grindină, iar izolat, cantitățile de apă vor trece de 50 l/mp. Astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse și în restul țării.


Miercuri, atmosfera va fi instabilă în zonele montane unde vor fi averse, tunete, fulgere și vânt cu aspect de vijelie, iar fenomenele pot apărea și în centrul și sud-vestul țării.


Până la sfârșit de săptămână, vor fi ploi de vară doar la munte, iar vineri noaptea și în regiunile vestice și sud-vestice. Vremea se va menține călduroasă în cea mai mare parte a țării, iar vineri va fi caniculă în Câmpia Română.


În București, vremea va fi călduroasă după-amiaza atunci când maximele vor atinge 34 de grade Celsius, iar vântul va sufla slab și moderat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 4.1813 secunde