Un nou weekend incendiar! Litoralul a fost luat cu asalt de turiști

376
Un nou weekend incendiar! Litoralul a fost luat cu asalt de turiști - plajaeforienord381341152764-1342288709.jpg
Stațiunile de pe litoral au fost asaltate, weekend-ul acesta, de zeci de mii de turiști din țară, dar și din străinătate, dornici să se răcorească după atâtea zile toride.

Codul galben de caniculă și indicele ridicat de disconfort termic nu i-au speriat pe turiștii care au luat cu umplut plajele din sudul litoralului și din stațiunea Mamaia.

Datele oferite de antreprenorii din turism indică faptul că aproximativ 150.000 de turiști au preferat malul mării ca destinație de relaxare la acest final de săptămână. Hotelierii spun că deja au atins cota maximă de ocupabilitate, iar avalanșa de turiști nu poate decât să-i bucure și pe proprietarii de terase și cluburi unde cu greu se mai poate găsi o masă liberă weekend-ul acesta.

Cele mai căutate stațiuni de anul aceasta sunt, așa cum era de așteptat, Mamaia, Costinești, dar și Vama Veche.

Mai puțin încântați de forfota excesivă sunt, cu siguranță, șoferii. Aceștia, dacă nu sunt nevoiți să facă slalom printre pietonii care nu mai au efectiv loc pe trotuare, sunt obligați să îndure nervii și căldura infernală la cozile din trafic.

Deși în cursul săptămânii ce tocmai se încheie am avut parte de câteva ploi specifice de vară, meteorologii spun că vremea caniculară va mai persista încă multe zile de acum în colo.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3487 secunde