Un tânăr de 18 ani a intrat în apele brațului Borcea și nu a mai ieșit

147
Un tânăr de 18 ani a intrat în apele brațului Borcea și nu a mai ieșit - inecat275437300-1559904619.jpg

Articole recomandate

Incident șocant în județul Ialomița vineri după ce un tânăr de 18 ani care a intrat în apele brațului Borcea și nu a mai ieșit este căutat în prezent. Fratele său a încercat să-l salveze însă nu a reușit și a fost salvat la rândul său de o ambarcațiune, scrie romaniatv.net


Pompierii din Ialomița caută un tânăr de 18 ani care joi seară a intrat în apele brațului Borcea al Dunării, în zona municipiului Fetești, și nu a mai ieșit. Fratele său s-a aruncat după el în apă și a fost recuperat în ultimul moment de o ambarcațiune aflată în zonă.

Potrivit reprezentanților ISU Ialomița, un tânăr de 18 ani a intrat joi seară în jurul orei 19.30, în apa învolburată în zona municipiului Fetești. La scurt timp, el a fost luat de curenți și nu a mai putut înota spre mal.


Fratele său, de 21 de ani, a sărit în apă în ajutorul lui, dar și-a dat seama rapid că, din cauza curenților puternici, nu se poate menține la suprafață și s-a agățat de vegetația din zonă. El a fost observat în ultimul moment de o ambarcațiune aflată pe apă și a fost recuperat în timp util, însă fratele său este în continuare de negăsit.

Salvatorii de la Stația de pompieri Fetești s-au deplasat de urgență la fața locului și au lansat barca la apă pentru căutarea tânărului. În colaborare cu forțele Poliției Transporturi, luciul apei a fost cercetat până la lăsarea serii, însă operațiunea s-a derulat fără succes. Căutările au fost reluate vineri dimineață la prima oră, fiind solicitat și sprijinul unei echipe de scafandri de la ISU.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2211 secunde