Unde puteți cere ajutor dacă vi se face rău pe stradă din cauza căldurii

99
Unde puteți cere ajutor dacă vi se face rău pe stradă din cauza căldurii - undeputeticereajutor-1468500021.jpg

Articole de la același autor

Primăria Constanța în parteneriat cu S.C. RAJA S.A. au amplasat alte șase corturi dotate cu dozatoare de apă rece și asistență medicală de urgență, în următoarele locații: Poarta 2, lângă stația RATC, Delfinariu, stație RATC cu direcția de mers spre Mamaia, Mircea cel Bătrân, în fața Centrului Militar Zonal, stația de autobuz, Tomis III, în apropiere de ANAF, Spitalul județean Constanța - pe str. Nicolae Iorga și City Park Mall. 


Mai mult, Serviciul Inspectorat Protecție Civilă din cadrul Primăriei Constanța are în planul său de măsuri pentru gestionarea situațiilor de urgență, asigurarea fiecărui punct de prim-ajutor cu personal medical specializat care va acorda asistența medicală de urgență între orele 10.00 și 18.00, în situația în care va intra în vigoare codul galben de caniculă. În plus, se asigură stropirea carosabilului. 


În altă ordine deidei, pentru prevenirea incidentelor în timpul perioadelor cu temperaturi ridicate, cetățenii sunt sfătuiți să evite expunerile la soare în special în intervalul orar 12.00-16.00, iar în cazul deplasărilor se recomandă folosirea mijloacelor de protecție (pălării, umbrele, ochelari de soare) și consumul de lichide. 
Pe de altă parte, constănțenii pot semnala permanent orice problemă la nr. de tel. 0241/55.00.55 și 0241/48.81.66.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.8008 secunde