UNTOLD 2022. Peste 5.000 de locuri de cazare, disponibile pentru festivalul de la vară

109
UNTOLD 2022. Peste 5.000 de locuri de cazare, disponibile pentru festivalul de la vară - untold-1647353952.jpg

Articole de la același autor

Oricine caută un loc de cazare pentru perioada festivalului Untold va găsi cel puțin o opțiune care să îi fie pe plac. Fanii festivalului, care nu au reușit încă să-și rezerve un loc de cazare, o pot face direct de pe site-ul Untold, la secțiunea Accommodation. Peste 5.000 de locuri de cazare, dintre care și în căminele studențești din Cluj-Napoca, sunt deja disponibile.

În Campusul Untold, fanii vor avea posibilitatea să se cazeze în camere cu trei sau cu patru paturi în căminele Universității Tehnice (UTCN 4) și ale Universității Babeș - Bolyai (UBB- Economica II). Camerele de cămin vor avea pază pe tot parcursul șederii și recepție non-stop. Opțiunile disponibile sunt pentru Camere Confort (Cămin UTCN) – 2.547 lei (taxe incluse), pentru patru nopți, baie proprie, patru persoane în cameră, sau pentru Camere Confort (Cămin UBB ) – 2.638 lei (taxe incluse), pentru patru nopți, baie proprie, trei persoane în cameră.

De asemenea, mai sunt încă locuri de cazare disponibile și în hotelurile din Cluj-Napoca. La hoteluri sau pensiuni de trei stele, preţurile pentru un sejur de patru nopţi, pentru două persoane, cu mic dejun inclus, pornesc de la 2.700 lei, cu taxe incluse. La hoteluri de patru stele, acelaşi sejur, pentru două persoane, costă de la 3.213 lei, cu taxe incluse, iar, la hoteluri de cinci stele, costă de la 4.205 lei, taxe incluse.

Mai multe informații despre facilitățile fiecărei opțiuni de cazare găsiți pe http://untold.com/accommodation. După epuizarea locurilor de cazare, organizatorii vor suplimenta cu noi opțiuni. Festivalul Untold, ediția 2022, va avea loc în perioada 4 - 7 august, la Cluj-Napoca.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7206 secunde