Unul din trei români e îndrăgostit la birou

377
Unul din trei români e îndrăgostit la birou. Potrivit ultimului sondaj BestJobs.ro, peste 15% din utilizatorii chestionați au avut o relație sau chiar s-au căsătorit cu unul din colegi. 6,34% din subiecți au avut o aventură cu un coleg, deși unul dintre ei era căsătorit sau într-o relație de lungă durată, 7% au avut o pasiune secretă pentru unul din colegi, iar 3% au avut o relație cu un client. Alți 3% au fost surprinși într-o ipostază compromițătoare cu unul din colegi.
Totuși, 65% din români nu sunt interesați de aventurile la locul de muncă, aceștia declarând că nu au avut niciodată o astfel de relație. Sondajul BestJobs.ro a fost efectuat la nivel național, în perioada 31 ianuarie - 14 februarie 2011, pe un eșantion de 6.249 utilizatori.
Dintre aceștia, 40% sunt persoane cu studii postuniversitare, cu vârsta cuprinsă între 25-35 de ani.
Conform studiului efectuat de BestJobs, bărbații sunt mai interesați de relațiile la locul de muncă sau recunosc mai ușor acest fapt, 60% dintre aceștia declarând că au avut o relație, o pasiune secretă pentru una din colegele lor sau au fost surprinși într-o situație compromițătoare la job.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 14 Februarie 2011
Stire din Social : Instantaneul zilei
Pagina a fost generata in 1.3319 secunde