Unul dintre răniţii de la Crevedia, adus în ţară după tratamentul în Germania

473
Unul dintre răniţii de la Crevedia, adus în ţară după tratamentul în Germania - avionspartanmedical860x500-1696340100.jpg

Articole de la același autor

Unul dintre angajaţii staţiei GPL de la Crevedia unde a avut loc explozia în luna august, de origine din Nepal, a fost adus în ţară din Germania cu ajutorul unei aeronave a Forţelor Aeriene Române.


„Ministrul Apărării Naţionale, Angel Tîlvăr, a aprobat executarea unei misiuni umanitare luni, 2 octombrie, din Baza 90 Transport Aerian din Otopeni, pentru repatrierea unui pacient diagnosticat cu arsuri de la Spitalul Universitar din Lubeck, Germania, la Spitalul Clinic de Urgenţă "Pius Brînzeu" - Clinica de Chirurgie Plastică din Timişoara, ca urmare a ameliorării stării de sănătate a acestuia", conform unui comunicat de presă.
Aeronava militară de tipul C-27 J Spartan aparţinând Forţelor Aeriene Române, a fost configurată pentru misiuni medicale.


Misiunea a fost executată la solicitarea şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat. Echipa medicală care monitorizează pacientul pe timpul zborului este formată din specialişti ai Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti, notează Agerpres. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2525 secunde