UPDATE. Recensământ în derulare. Ce trebuie să știe constănțenii, ca să evite amenzile

744
UPDATE. Recensământ în derulare. Ce trebuie să știe constănțenii, ca să evite amenzile - img20220415wa0007-1650018687.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, în sala Remus Opreanu a avut loc întâlnirea de lucru organizată de Comisia Județeană pentru Recensământul Populației și Locuințelor, în vederea analizării stadiului autorecenzării și autorecenzării asistate. 


S-a discutat despre măsurile de promovare a autorecenzării. La întâlnire a fost prezent și secretarul general al Institutului Național de Statistică. Totodată, au fost invitați și primarii din toate cele 70 de U.A.T.-uri din județul Constanța.


 Perioada de autorecenzare se va încheia pe 15 mai, după care, de pe data de 16 mai, va începe procesul de recenzare pe teren.




Romi Mihaescu, secretarul general al Institutului Naţional de Statistică: "Instituția Prefectului Constanța a fost organizatoarea acestei întâlniri. Am discutat despre rezolvarea unor probleme ridicate de către administratorii UAT-urilor din Constanța. Problemele ridicate sunt probleme comune întregii tari. Este o perioada în care avem de afaceri cu recensământul online. Recensământul se desfășoară în condiții optime. Ne dorim să fie bine. Avem un prag de 35 la sută recenzare online pe care ni l-am propus. Suntem optimiști și încrezători că populația Constanței va autorecenza, astfel încât să cunoaștem care este populația rezidentă la nivelul fiecărui UAT."




Reamintim. Persoanele care refuză furnizarea de date pentru recensământ vor risca o amendă de la 1.000 de lei la 3.000 lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5273 secunde