Urgența, asaltată de cazuri foarte grave

219
Urgența, asaltată de cazuri foarte grave - spital-1483878094.jpg

Articole de la același autor

De vineri și până la acest moment, în Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență s-au prezentat 428 de constănțeni, mai puțini ca zilele trecute, dar cazuri foarte grave. 


"Pentru că vremea nu le-a permis să iasă afară așa cum ar fi vrut, oamenii au rămas în casă și nu au ajuns la noi decât cazurile foarte grave: bătrâni cu probleme cardiace, accidente vasculare, febre puternice, viroze etc. 


Acestora li s-au adăugat, bineînțeles, nelipsiții oameni ai străzii, unul dintre ei ajungând cu o hipotermie severă, el fiind deja internat pe secție. Oricum, noi suntem convinși că mulți oameni nu au putut ajunge la spital din cauza drumurilor și că numărul acestora va crește cu siguranță zilele următoare. Tot din cauza vremii, chiar și angajații noștri au fost nevoiți să rămână în UPU, pentru că nu au putut pleca acasă ", a declarat pentru "Cuget Liber", șeful UPU, dr. Rodica Tudoran. 


Medicul sfătuiește populația și în general persoanele vârstnice să evite ieșirea afară pe o astfel de vreme, întrucât expunerea la frig poate duce la o serie de decompensări ale afecțiunilor de care aceștia suferă deja. În plus, există riscul de a cădea și a face o mulțime de fracturi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3442 secunde