Val de rezervări înainte de minivacanţa de Sfânta Maria. Unde se mai găsesc locuri de cazare

152
Val de rezervări înainte de minivacanţa de Sfânta Maria. Unde se mai găsesc locuri de cazare - rezervari-1660222817.webp

Articole de la același autor

Majoritatea românilor pleacă în minivacanţă de Sfânta Maria şi cele mai multe rezervări sunt făcute în ţară, potrivit Antena3.ro


Scumpirile nu par să sperie pe nimeni, pentru că rezervările au crescut cu 106%.

"Locuri mai sunt, firește, și le recomand turiștilor încă nehotărâți să apeleze la agențiile de turism, pentru că o agenție de turism are sute sau mii de posibilități de cazare și turistul poate inclusiv mâine, pentru că majoritatea agențiilor lucrează până vineri la închiderea programului, să mai găsească opțiuni de cazare.

Ţinând cont că vorbim de o minivacanță, majoritatea destinațiilor sunt România și țările învecinate, în special Bulgaria, cu litoralul bulgăresc. 


Oricum, așa cum 1 Mai și Rusaliile reprezintă minivacanțele care preced sezonul estival și dau pulsul, Sfânta Maria reprezintă minivacanța aflată în plin sezon estival, pentru că acum vorbim de vârful de sezon.

Nu toți au concedii, unii le-au luat deja, unii urmează, dar ținând cont de ziua liberă, mulți profită să rezerve măcar mini-sejururi de 2-3 nopți. Mulți pleacă mâine și revin luni seara, dar sunt și turiști care și mai au o zi liberă şi pleacă, de exemplu, duminică și revin marți sau miercuri.

În turism, prețurile au crescut mult mai puțin decât prețurile la combustibil sau de larg consum, unde s-au dublat sau chiar s-au triplat. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4937 secunde