Valoarea tichetelor de masă pentru angajați ar putea crește la 40 de lei

4033
Valoarea tichetelor de masă pentru angajați ar putea crește la 40 de lei - tichetdemasa2e1500547659402-1682847181.jpg

Articole de la același autor

Premierul Nicolae Ciucă a anunţat recent că Guvernul a început demersurile pentru a crește valoarea tichetelor de masă de la 30 de lei la 40 de lei. Măsura s-ar putea aplica de la 1 iulie.


„Se încheie o săptămână cu decizii importante pentru dezvoltarea României. Am început demersurile pentru a majora valoarea tichetelor de masă pentru angajați la 40 de lei și ne dorim ca noua valoare nominală să se aplice începând cu 1 iulie”, a scris Nicolae Ciucă pe Facebook. 

Șeful Executivului a adăugat că a căutat, alături de partenerii din coaliție, soluțiile optime pentru a aduce mai mulți bani la bugetul de stat, în contextul în care există o „gaură” de aproximativ 20 de miliarde de lei. Ciucă a subliniat, totodată, că măsurile fiscale nu vor afecta angajații la stat. 

Precizările premierului au venit după ce, la începutul acestei săptămâni, liderii sindicatelor și patronatelor au cerut, într-o discuție avută la Palatul Victoria, majorarea valorii bonurilor de masă până la 40 de lei, iar ministrul de finanțe, Adrian Câciu, a propus o creștere între 35 și 40 de lei.  În acest moment, valoarea tichetului de masă este de 30 de lei, măsură intrată în vigoare la 1 iulie 2022.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4625 secunde