Sportivii de la CSM Medgidia învingători la Maratonul Nisipului

8426
Sportivii de la CSM Medgidia învingători la Maratonul Nisipului - 34235895574783580349694153608421-1682852798.jpg

Articole de la același autor

Peste 1.500 de persoane s-au aliniat sâmbătă, la startul celei de-a 8-a ediții a Maratonului Nisipului care s-a desfășurat la Zoom Beach în Constanța. La cele cinci categorii de curse s-au înscris sportivi mai mult sau mai puțin antrenați, de vârste diferite.


Marele câștigător al maratonului a fost desemnat atletul basarabean Ghenadie Țîmbalist, în vârstă de 42 de ani, potrivit site-ului competiției.


La semimaraton, pe locul întâi a sosit la linia de finish Romeo David, iar cursa de 10 km a fost cîștigată tot de un sportiv din Republica Moldova, Mihail Sprincean în vârstă de 27 de ani.


Primul sosit la cursa de 5 km a fost constănțeanul Raul Petre.


Și sportivii de la CSM Medgidia au alergat pe nisip și au câștigat la 4 probe obținând rezultate excepționale, au transmis pe pagina de Facebook reprezentanții clubului sportiv.


La proba “Family Run”, familia Dinu, compusă din Dinu Gheorghiță, Dinu Adriana și fetița lor, Dinu Adelina au obținut locul 1.


La proba de 10km, Mariana Ciuraru a obținut locul 7 și Cristian Gurău locul 16.


La semimaraton 21km, Ionuț Cristea s-a clasat pe locul 2, Răzvan Danis locul 7 și Gabriel Țuțuianu locul 27.


“La proba “regină” a maratonului desfășurată pe 42 de km, Maricel Ionuță a terminat pe locul 5, după o cursă nebună în care a tras din greu să obțină un loc fruntaș. Toți sportivii noștri și-au imbunătățit timpii de concurs față de ediția precedentă și suntem tare mândri de ei!”, au scris reprezentanții CSM Medgidia.


Organizatorii au dat posibilitatea participanților care s-au înscris la cursa
“Family Run” să doneze banii programului de tratamente la domiciliu pentru copiii cu cancer implementat de Asociația Dăruiește Aripi.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.487 secunde