Vânt puternic și polei, astăzi și mâine, la Constanța

748
Vânt puternic și polei, astăzi și mâine,  la Constanța - trotuare4-1484147359.jpg
Iarna dă semne că se mai îmblânzește, la malul mării. Am scăpat, deocamdată, de ninsori, dar avem în continuare vânt puternic și temperaturi scăzute, cu polei.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă avertizare de vreme rea, în perioada următoare. Aceasta a intrat în vigoare azi dimineață, la ora 4, și rămâne valabilă până mâine dimineață, la ora 10. În acest interval, la munte vântul se va intensifica treptat, cu viteze de 60 - 70 de km pe oră, iar pe creste, cu precădere în a doua parte a zilei de joi rafalele vor depăși, temporar, 80 de km pe oră, viscolind și spulberând zăpada. Intensificări ale vântului vor fi și în regiunile sud-estice, sudice și centrale, temporar cu viteze de 45 - 55 de km pe oră, astfel încât zăpada depusă anterior va fi spulberată. Începând din a doua parte a zilei de joi, va ninge în general slab cantitativ în zonele de munte și local în regiunile intracarpatice, iar spre sfârșitul nopții de joi spre vineri, în vestul țării, vor fi precipitații mixte și se va produce polei.

Astăzi, la Constanța, cerul este parțial înnorat și se așteaptă îngheț puternic. Vântul va sufla dinspre vest, cu viteze cuprinse între 30 și 50 de km pe oră. Maxima termică va atinge -3 grade Celsius. La noapte, se va însenina și termometrele vor indica minimum -8 grade. Mâine, va fi din nou parțial înnorat și rafalele vor persista. Va fi însă mult mai cald, cu valori termice cuprinse între 2 și 4 grade.

Pagina a fost generata in 0.4359 secunde