Constanța, din nou sub cod portocaliu. "Va cădea mult mai multă zăpadă"

185429
3
Constanța, din nou sub cod portocaliu.

Articole de la același autor

Marți seară, județul Constanța va intra din nou sub cod portocaliu de viscol și ninsori. Potrivit meteorologilor, situația nu este deloc una bună, întrucât se anunță ninsori mai abundente ca ieri. 


"Începând de marți seară se generează un nou viscol pe zona de sud-est a țării. 


Acesta nu mai are anvergura celui de vineri, dar va cădea mult mai multă zăpadă decât în zilele trecute. Mâine dimineață va fi actualizată avertizarea ANM, tocmai de aceea, este bine de știut că azi, mâine și marți, vântul scade, nu mai sunt precipitații, deci se poate interveni. 


Autoritățile să se pregătească pentru ce va urma marți noapte și miercuri", a precizat pentru "Cuget Liber", Marius Coțofan, directorul Centrului Meteorologic Regional Dobrogea. 



Comentează știrea

Misu
8 ianuarie 2017
Ptr. Gaju

Unde esti d-na Gaju, i-ai prostit pe cumpaneni cu vrajala ta, ai adus la consiliu local toti analfabetii, ai fost in 3 luni de 3 ori la Bruxelles, Viena, Chisinau etc. pe banii primariei si cumpanenii stau ca prostii (isi merita soarta) fara curent, apa si izolati de lume. Bine ca ai bani de plimbari. Poate isi dau seama cumpanenii cata vrajeala ai si de gasca ta de consilieri care sunt de proasta calitate.

Minodora Ionescu
8 ianuarie 2017
pentru lenesi

potrivit art. 3 pct. 14 din Hotărârea Consiliului Local nr. 184/2013, privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța, instituțiile publice, persoanele fizice și persoanele juridice au obligația permanentă "să asigure îndepărtarea zăpezii și a gheții din zona imobilelor, precum și a țurțurilor de streașină și depozitarea acestora în afara părții carosabile și în alte locuri în care circulația pietonală să nu fie afectată".

Dani
8 ianuarie 2017
Pt Minodora

Nu am cum sa te contrazic, eu sunt obligat să curat in zona imobilelor, fac loc pentru pietoni, dar unde arunc zapada, strada cine o curata ca sa pot scoate mașina?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.63 secunde