Ai centrală pe gaz? Nu înseamnă că ești lipsit de griji

1389
4
Ai centrală  pe gaz?  Nu înseamnă că  ești lipsit de griji - radet-1483718652.jpg

Articole recomandate

Regia Autonomă de Distribuire a Energiei Termice (RADET) nu a înregistrat până la acest moment avarii pe rețele, constănțenii neavând probleme în apartamente. În perioada aceasta, singurele probleme care i-au afectat sunt cele generate de dificultățile pe care le întâmpină rețelele de energie electrică, pentru că, în lipsa curentului electric, nu se poate asigura funcționarea instalațiilor din punctele termice.

"Trebuie menționat că, în situația în care un punct termic este întrerupt și nu furnizează o perioadă de câteva ore căldură, nu se simte acut lipsa căldurii în locuințe, pentru că acesta intră într-o inerție termică. Canalele termice în care sunt montate conductele siste-mului de termoficare nu sunt în pericol de a îngheța, pentru că aceste canale sunt îngropate în pământ, sunt adăpostite și izolate. Dacă perioada în care lipsa curentului electric devine critică, însă, va începe să apară disconfortul termin în locuințe", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul RADET, Liviu Popa.

Acesta a mai spus că vor fi afectați de lipsa curentului electric și deținătorii de centrale pe gaz, pentru că nici acestea nu pot funcționa în lipsa curentului electric. 

Comentează știrea

Mine
6 ianuarie 2017
Radet

Chiar imi era dor ca nea popa nu mai spune nimic...stai linistit tovarase..nu murim fara voi..lumea a vazut deja facturile

Pligrim
6 ianuarie 2017
Centrale termice

Ce il mai foare burta de altii pe tovarasul Popa....

CT
7 ianuarie 2017
De ce il bagati in seama pe mincinosul Popa?

Nea Popa, m-ai convins! Zi-ne si cum ne putem conecta din nou la Radet, ca n-am ce face cu banii si vreau sa va platesc salariile de nesimtiti, pusi pe functie pe criterii politice si INCOMPETENTA.!

Caldurosu
7 ianuarie 2017
generator curent

Am centrala termica pe gaz si un generator de curent pe benzina pe care am dat 300 lei. Poate sa nu fie curent.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6689 secunde