Vânt puternic și polei, la Constanța

232

Articole de la același autor

Iarna și-a făcut apariția în județul Constanța și, chiar dacă nu ninge încă, temperaturile sunt scăzute și este posibil să avem și polei. Meteorologii au emis o avertizare cod galben de vreme rea, astăzi, pentru toată zona Dobrogei. 


Timp de 16 ore, de la ora 6 și până în jurul orei 22, vor fi intensificări ale vântului, cu viteze în general de 55 - 65 de km pe oră, iar pe arii restrânse, îndeosebi pe litoral, rafalele vor depăși 75 - 80 de km pe oră. Vântul va sufla puternic și la noapte, dar și mâine, și este posibil chiar să ningă slab. 


Astăzi, la Constanța, cerul este înnorat și va fi lapoviță. Maxima termică abia dacă va atinge 4 grade Celsius, însă vântul puternic va intensifica senzația de frig. Peste noapte, se va semnala ninsoare ușoară, însoțită de viscol. Termometrele vor indica minimum -1 grad. Mâine, va fi parțial înnorat și valorile termice se vor încadra între -2 și 3 grade Celsius. De miercuri, rafalele se mai domolesc, iar de joi se mai încălzește, până pe la 5 grade pe timpul zilei și 0-1 grad noaptea. În week-end sunt așteptate chiar și 8 grade Celsius cu ceva soare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4851 secunde