Vânzări carne de miel / Igienă și măsuri de protecție în piețele Griviței și Tomis 3

532
Vânzări carne de miel / Igienă și măsuri de protecție în piețele Griviței și Tomis 3 - miei-1586677693.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care vor să cumpere carne de miel trebuie să știe că a început comercializarea cărnii de miel în interiorul celor două hale de lactate din Piața Griviței și Piața Tomis 3. Prețurile sunt stabilite de către producători și variază între 25 și 30 de lei/kilogram.

Pentru a preveni infecția cu coronavirus, producătorii trebuie să poarte obligatoriu mască și mănuși de protecție, să se spele și dezinfecteze pe mâini înainte de a începe munca și ori de câte ori va fi nevoie, iar echipamentele și ustensilele trebuie curățate și dezinfectate ori de câte ori va fi necesar, utilizând produse ce asigură realizarea unei igienizări și dezinfecții corespunzătoare.

La intrare există dispensere pentru igienizarea mâinilor, covorașe impregnate cu material dezinfectant pe bază de clor și se va face dezinfecție zilnică, după închiderea programului.

La rândul lor, clienții au datoria de a respecta regulile privind distanțarea socială și de a intra în hală în mod organizat, pentru a preveni aglomerația. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3118 secunde