Vasile Lup, cel mai bun speaker motivaţional din România, ajunge în Constanta! Luptă pentru VISURILE tale!

650
2
Vasile Lup, cel mai bun speaker motivaţional din România, ajunge în Constanta! Luptă pentru VISURILE tale! - bwhatsappimage20220707at134958bb-1657199263.jpg

Articole recomandate

Vasile Lup, cel mai bun speaker motivaţional din România, ajunge luni, 11 iulie, la Constanta! Vrei să te dezvolţi ÎNSĂ ești cu moralul la pământ? Te simţi fără energie? Eşti demotivat? Nu ai chef de nimic și nu știi de unde să începi? Am o soluție pentru tine!

Te invit la seminarul GRATUIT “Curajul de a nu renunta…NICIODATA” care va avea loc luni în data de 11 IULIE 2022 la Hotel Ramada etaj 9, Mamaia Bulevard Sat Vacanta Area, de la ora 17, organizat de cel mai bun speaker motivaţional din România, Vasile Lup, și iti promit ca vei primi doza de motivaţie de care ai nevoie! În cadrul seminarului se va vorbi despre: Frici, Obstacole, Proiecte noi, Visuri, Succes, Motivaţie, Bani!

Ce trebuie sa faci TU? În primul rând, să vrei!

Apoi, să consideri că tu meriţi să investesti 3 ore din viaţa ta ÎN TINE, pentru ca anul acesta sa fie cel mai bun an din viața ta! Ştiu că atunci când ești motivat, energia ta creşte și lucrurile încep să se mişte!

Asa ca, daca esti interesat sa iti aduci un plus de valoare, înscrie-te în următorul link: http://vasilelup.ro/inregistrare/

Locurile sunt limitate!

Comentează știrea

Tratament
7 iulie 2022
Psiholog

Pt. stari mentale anormale cel mai indicat e sa vedeti cu un specialist autentic, adica un psiholog. (eg: "Frici", etc.). Altfel mai bine investiti 3-5 ani in educatie superioara si poate e mai sigur. Citeva ore de palavrageala fara sens se poate cam pe oriunde.

Eugeniu Lisnic
7 iulie 2022
Sun Leader e cu tine!

Îți doresc mult succes în continuare!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5828 secunde