Veste tristă pentru constănțeni: restaurantele din municipiu rămân închise!

235
Veste tristă pentru constănțeni: restaurantele din municipiu rămân închise! - restaurantesursaprofit-1610653335.jpg

Articole de la același autor

Restaurantele din șapte localități constănțene vor rămâne închise și în zilele următoare, întrucât incidența răspândirii noului coronavirus nu a scăzut sub pragul de 3/1.000 de locuitori.

Constănțenii așteptau cu nerăbdare data de 14 ianuarie, căci, așa cum se anunțase încă de la începutul anului, urmau să afle dacă se redeschid restaurantele, cafenelele și cinematografele în municipiul reședință de județ. E drept, cafenelele și restaurantele își pot primi clienții pe terase, dar având în vedere temperaturile scăzute din această perioadă, e de înțeles de ce nu este agreată această variantă!

În urma analizării statisticilor din ultimele 14 zile, membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență au decis că interiorul restaurantelor și cafenelelor rămâne închis pentru clienți până la sfârșitul lunii ianuarie (mai precis, până pe 28 ianuarie) pentru localitățile Constanța, Mangalia, Costinești, Cumpăna, Limanu, Lumina și Tuzla, unde incidența cazurilor de COVID-19 nu a scăzut sub 3/1.000 de locuitori.

Astfel, potrivit deciziei comitetului județean, alte măsuri care vizează localitățile respective sunt: portul obligatoriu al măștilor de protecție, interzicerea concertelor și cinematografelor, spectacolelor de tip drive-in, rămân închise unitățile cu jocuri de noroc, iar funcționarea operatorilor din domeniul jocurilor de noroc care comercializează bilete de tip LOTO, pariuri și lozuri, este permisă doar pentru vânzarea biletelor.

În schimb, în restul județului Constanța, având în vedere că a scăzut incidența cazurilor de COVID-19, este permisă primirea clienților în interiorul restaurantelor și cafenelelor, până la o capacitate de 30%. În schimb, sunt interzise concertele, spectacolele de tip drive-in și cinematografele. Pot fi redeschise și casele de jocuri de noroc, dar numai până la o capacitate de 30% din capacitatea maximă a spațiului. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.937 secunde