VEȘTI BUNE pentru constănțeni. Vine APA CALDĂ pe magistrala 2

1742
1
VEȘTI BUNE pentru constănțeni. Vine APA CALDĂ pe magistrala 2 - apa-1662483168.jpg
TERMOFICARE CONSTANȚA SRL anunță că a eliminat avariile majore apărute pe magistrala 2 și în acest moment a început procedura de încărcare a acesteia.

După finalizarea încărcării punctele termice aferente magistralei 2 vor fi reconectate la rețeaua de transport, astfel încât estimăm că reuarea furnizării apei calde către consumatorii alimentați din aceasta se va realiza în prima parte a zilei de miercuri, 07.09.2022.

"Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, înțelegem nemulțumirile consumatorilor noștri față de lipsa apei calde și vă asigurăm că facem toate eforturile pentru rezolvarea situației în cel mai scurt timp posibil", transmite Termoficare Constanța

Comentează știrea

Un prost
7 septembrie 2022
Nebunie

Trei scuze și un ranjet cinic în coltul gurii. Și noi stam ca salbaticii cu ibricul și cu oala, pentru ca avem vina sa nu ne fi debrasat cum este trendul, gaurind pereții și asa vechi ai blocurilor comuniste. Basca zecile de mii de roni pentru centrale, tevi, calorifere și praful înghițit cu fărașul. Bravo vouă smecherilor care ne faceți la portofel în fiecare an și ne aruncați în groapa necivilizației, semn ca suntem lași și indolenți! As vrea sa vad cât ne iau pe apa calda, care curge pe teava de 1 saptamana, rece ca gheata. Aștept protecția consumatorilor!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4935 secunde