Vești uriașe pentru viitoarele mămici! Se dau Vouchere Materna și în 2023

157
Vești uriașe pentru viitoarele mămici! Se dau Vouchere Materna și în 2023 - mama-1675271561.jpg

Articole recomandate

Viitoarele mămici vor putea beneficia și în anul 2023 de Voucherele Materna. Acest sprijin se poate ridica la 2000 de lei și este acordat în două tranșe. Iată care sunt pași pe care trebuie să îi urmezi, potrivit RomâniaTv


Femeile însărcinate care îndeplinesc anumite condiții pot beneficia și în anul 2023 de Voucherele Materna. Investigațiile pe care viitoarele mămici trebuie să le facă în timpul sarcinii sunt extrem de costisitoare. Numărul mare de ecografii, de analize de sânge și vizite la doctor sunt pot deveni o povară și mulți ajung în situația în care nu mai pot să acopere aceste cheltuieli. Aceste vouchere au fost gândite special pentru a veni în sprijinul mămicilor, cu toate că suma nu acoperă nici pe departe toate cheltuielile din timpul sarcinii.


Acestea pot fi folosite pentru achitarea serviciilor medicale sau pentru achiziționarea medicamentelor. În situația în care sunt folosite în alte scopuri persoanei în cauză i suspendă acordarea Voucherului Materna, iar voucherele nefolosite se vor returna.

Voucherele Materna 2023 au fiecare câte o valoare de 1000 lei și împărțite în tichete de câte 50 lei, acordându-se în două tranșe:


Dacă dosarul este depus începând cu a 24-a săptămână de sarcină, vei putea beneficia doar de a doua tranșă a voucherului. Așadar, dacă vrei să beneficiezi de întreaga sumă, este necesar să depui dosarul imediat după săptămâna 10 de sarcină și să respecți termenele. Fiecare gravidă beneficiază de vouchere în valoare de 2000 lei, indiferent de numărul feților. În cazul sarcinilor gemelare, valoarea voucher-ului nu se dublează.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2087 secunde