Viceprimarul care a picat BACALAUREATUL: "Nu e un capăt de țară!"

543
1
Viceprimarul care a picat BACALAUREATUL:

Articole recomandate

Viceprimarul comunei Bărcănești, Prahova, Dănuț Duță, nu a reușit să obțină media pentru promovarea Bacalaureatului.


Viceprimarul Dănuț Duță a susținut examenul de Bacalaureat la Liceul Tehnologic Anghel Saligny din Ploiești, unde a fost respins după ce a obținut media 3,4 la Limba și literatura română, 2,2 la Matematică și 1,6 la Fizică, potrivit site-ului Ministerului Educației.

"Am făcut liceul la seral. Asta este prima dată când am dat Bacalaureatul, la propunerea primarului. Am terminat liceul la seral acum patru ani. Am vrut sa-mi testez cunoștințele. Nu am făcut pregătire suplimentară. Am învățat singur acasă. Voi încerca la anul să dau din nou. Nu am nimic de ascuns. Eu am încercat, din funcția pe care o dețin, să fiu devotat comunei și dacă discutați cu toată lumea veți vedea că lucrez, alături de primar, de secretarul comunei, de întreg aparatul din Primărie, inclusiv sâmbăta și duminica. Toată chestia asta cu Bac-ul ține de cancan. Sunt numai niște răutăți din partea administratorului unei pagini de Facebook. Nu am luat Bac-ul, dar ăsta nu-i un capăt de țară", a declarat Dănuț Duță, pentru Observatorulph.ro. 


Comentează știrea

Gigi
2 septembrie 2017
No problem !

PSD-ul il poate pune ministru , se inscrie usor la Spiru Haret , devine sef de promotie , isi ia doctoratul la academia lui Oprea si poate fi propus la premiul Nobel , precum Vosganian ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4959 secunde