VIDEO / Iată cum suntem "otrăviți" cu bună știință. Poftiți lapte "eco", cumpărat de la țărani

25563
7
VIDEO / Iată cum suntem
În speranța de a face un ban "cinstit", anumite persoane recurg la tot felul de tertipuri, pentru a-i înșela pe cei care sunt în căutarea produselor sănătoase, fără chimicale.

Așa a pățit și o femeie din Constanța, care, după spusele ei, a cumpărat lapte bio, de la un țăran din Techirghiol, însă când a ajuns acasă și l-a fiert, aceasta a avut o surpriză extrem de neplăcută.

Imaginile vorbesc de la sine. 

Comentează știrea

costel
16 octombrie 2017
tanti...

aia de deasupra e smantana...nu o gasesti pe laptele din comert...ca se proceseaza separat...astai- lapte direct de la tata vacii! totusi aceasta pare a smantana amestecata cu putin ...aracet :)

Ioana
16 octombrie 2017
Credibilitate 0

Va rog sa oferiti mai multe detalii. Cum ati verificat aceasta "stire"?

Ha ha
16 octombrie 2017
Alooo ,ala cu "aia e smantana"

Serios? Aia de deasupra e smantana? Ala numai lapte curat nu e! Pus la fiert sa arate asa gelatinos ? Nu sunt "la curent" cu ce se pune in lapte acum sa fie mai mult si sa para totusi lapte ,dar mie mi se pare ca are un agent de ingrosarw ai albire ,gen faina sau amidon , altfel nu imi explic cu mama lui Stefan cel Mare se incheaga laptele la fiert in modul ala!

JENI
17 octombrie 2017
ai nu zau

a nu-i zau.....crezi ca ne-am nascut azi? asa se intinde smantana?

Răspuns la: tanti...
Adăugat de : costel, 16 octombrie 2017
aia de deasupra e smantana...nu o gasesti pe laptele din comert...ca se proceseaza separat...astai- lapte direct de la tata vacii! totusi aceasta...
dori
17 octombrie 2017
mancam

a da si cum stau cu laptele in strada la 30 de grade si le spui ca ceva nu e normal sa stea cu el asa la vanzare ca se poate strica taranii spun: vai dar cum sa se strice laptele" ...dovada ce pun in lapte?

unul
20 octombrie 2017
retete noi

moaaaa, ce sos bechamel a facut tanti ...

Nazi
20 octombrie 2017
x

Baieti nu vreti ca am adresa de unde sa cumparat laptele.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3497 secunde