VIDEO. Mohammad Murad a concesionat închisoarea Doftana!

2533
VIDEO. Mohammad Murad a concesionat închisoarea Doftana! - untitled-1654676225.jpg
Mohammad Murad, Președintele Phoenicia Hotels și Președinte de Onoare al Federației Patronatelor din Turismul Românesc, a organizat o conferinţă de presă, în cadrul căreia au fost abordate două subiecte: concesionarea Penitenciarului Doftana şi problemele cu care investitorii de pe litoralul românesc se confruntă în acest sezon.
Despre închisoarea Doftana. Va deveni un hotel de lux!


Omul de afaceri Mohammad Murad a reușit să concesioneze fostul Penitenciar Doftana, acolo unde au fost închiși liderii comuniști Nicolae Ceaușescu și Gheorghe Gheorghiu Dej, precum și legionarii Horia Sima și Corneliu Zelea Codreanu.

Ruinele închisorii-muzeu Doftana au fost concesionate pe o perioadă de 49 de ani de omul de afceri libanez Mohammad Murad. Conform caietului de sarcini, Penitenciarul Doftana va intra într-un proces de reabilitare şi ulterior în circuit turistic. Obligaţiile contractuale impun păstrarea unei porţiuni din clădire pentru un muzeu dedicat cel mai probabil regimului comunist.


Despre problemele cu care se confruntă investitorii de pe litoral


Printre alte subiecte abordate în timpul conferinţei se numără şi lipsa forţei de muncă de pe litoral, dar şi faptul că autorităţile locale nu sunt receptive atunci când vine vorba despre investiţiile private, existând anumite interese în spate.


Iată declaraţiile integrale:Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.619 secunde