Vin veștile bune de la meteorologi! Cum va fi vremea mâine, la Constanța

140
Vin veștile bune de la meteorologi! Cum va fi vremea mâine, la Constanța - img305313906641591397024394-1417534227.jpg

Articole de la același autor

Mâine, valorile termice marchează o creștere ușoară. Cu toate acestea, vremea se va menține rece pentru această dată în regiunile extracarpatice și apropiată de normalul termic al acestei date. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între -4 grade în Moldova și 11 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime între -6 și 5 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali.


Cerul va fi variabil în nord-vestul și centrul teritoriului și mai mult noros în celelalte zone. Temporar, îndeosebi în cursul zilei, se vor semnala precipitații slabe, mai ales sub formă de ploaie în sudul Banatului și local în Dobrogea, mixte în Oltenia și pe spații mai restrânse în Muntenia și izolat ninsoare în Moldova. În zona de munte vor predomina ninsorile. Izolat se va produce polei. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări în sud-vestul, sudul și centrul țării și pe crestele montane, în special în Munții Banatului. Dimineața, dar mai ales noaptea, în zonele joase se va semnala ceață. 


La Constanța, cerul este înnorat, vântul suflă cu putere, dinspre est, iar maxima termică va atinge 6 grade Celsius. Peste noapte, vântul se va mai domoli, dar norii nu se dau duși. Termometrele vor indica minimum 2 grade. 


Mâine, va fi tot înnorat, pe timpul zilei, iar noaptea se va răci simțitor, până pe la 0 grade. Vineri, este posibil să zărim câteva raze de soare, dar se lasă din nou gerul, cu valori cuprinse între 1 și 3 grade, iar sâmbătă și duminică va ploua mult.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 02 Decembrie 2014
Stire din Social : INS. A crescut numărul turiștilor
Marţi, 02 Decembrie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 2.1884 secunde