Vine primăvara din nou! Cum va fi vremea la începutul săptămânii viitoare

204
Vine primăvara din nou! Cum va fi vremea la începutul săptămânii viitoare - meteo-1673787286.jpg

Articole de la același autor

Vine primăvara din nou! Vremea intră într-un proces de încălzire săptămâna viitoare, așadar valorile termice vor fi în creștere, cu mult peste cele normale din această perioadă, potrivit Gândul


Luni, valorile termice se vor situa peste cele obișnuite în această perioadă. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 11 grade, iar cele minime între -2 și 7 grade. Înnorările se vor extinde în toate regiunile începând din cele vestice și va ploua, local în jumătatea vestică a teritoriului, unde vor fi posibile și descărcări electrice și pe arii restrânse în rest. În zona montană vor fi precipitații mixte, iar la altitudini mari va ninge. Cantitățile de precipitații pe alocuri vor fi însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în special în zona înaltă a Carpaților Meridionali unde se vor depăși 100 km/h, dar local și cu viteze mai mici și în vestul și estul teritoriului. Dimineața, în regiunile extracarpatice pe alocuri va fi ceață.



Marți
, vremea se va încălzi semnificativ, astfel că valorile termice se vor situa cu mult peste cele normale în această perioadă, în multe zone din țară cu 10…15 grade peste mediile multianuale; temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 17 grade, iar cele minime în general între 2 și 10 grade. Cerul va fi temporar noros și va ploua în jumătatea vestică a țării, unde local cantitățile de apă vor fi însemnate și doar izolat și trecător în rest.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.122 secunde