"Vom propune Guvern PSD-ALDE-UNPR"

120

Articole recomandate

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marți seara, că Victor Ponta a decis să se "reactiveze" și că după alegerile parlamentare, va propune președintelui Klaus Iohannis un guvern alcătuit din PSD, ALDE și UNPR. Primele discuții între cele trei partide, care vor pregăti o strategie comună pentru alegerile din toamnă, vor avea loc după 5 iunie, scrie evz.ro.

Întrebat ce variantă de guvern va propune președintelui Klaus Iohannis după alegerile parlamentare din toamnă, Liviu Dragnea a răspuns:

"PSD-ALDE-UNPR pentru că au dovedit că au susținut un guvern foarte performant". Președintele PSD a precizat apoi că pe aceeași formulă mizează și pentru alegerea președinților consiliilor județene, după alegerile locale. Social-democratul a spus că cele trei formațiuni politice își vor armoniza strategia pentru alegerile parlamentare astfel încât să aibă asigurată o majoritate parlamentară. "După alegerile locale, vom avea o discuție strategică pentru a vedea care este cea mai bună formulă de a candida, pentru a ne maximiza șansele", a spus Liviu Dragnea.

Acesta a evitat însă un răspuns în ceea ce privește posibilitatea ca Victor Ponta să redevină președintele partidului.

"Funcția de președinte al PSD nu îți aduce mari avantaje, ba dimpotrivă. Aici este vorba de asumarea unor responsabilități. Nu a scăpat niciun președinte al PSD fără să aibă măcar o mânecă ruptă. Mircea Geoană a scăpat că a dat ceasurile înapoi", a explicat Dragnea.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2179 secunde