Vrei să muncești în Germania? Se caută ospătari și cameriste

436
1
Vrei să muncești în Germania? Se caută ospătari și cameriste - vreisamuncestigermania-1488383501.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care vor să muncească temporar în Germania au șansa să lucreze la unul dintre cele mai mari hoteluri din Europa. Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, prin intermediul rețelei Eures, propune 15 posturi pentru lucrătorii calificați în domeniul hotelier - gastronomic. 


Se caută ospătari, recepționeri hotel, bucătar/commis de cuisine, cameristă sau roomboy și personal de întâmpinare oaspeți. Posturile sunt oferite de Hotel Marriott Frankfurt, dar și alți angajatori germani, reprezentați de Agenția Federală de Muncă - Serviciile de Plasare Internațională Saxonia Inferioară, Bremen. 


Preselecția va avea loc pe 6 aprilie, la București. Aplicanții trebuie să aibă calificare profesională încheiată și experiență în domeniu, precum și cunoștințe bune de limba germană. Contractele de muncă pot fi pe durată determină, de 8 - 12 luni, cu posibilitate de prelungire, sau pot fi permanente. 


Salariul oferit este de 2.000 - 2.250 de euro brut pe lună, pentru posturile de ospătar, 1.850 - 2300 de euro brut pe lună, pentru posturile de bucătar, 2.095 de euro brut pe lună, pentru posturile de recepționer și personal întâmpinare oaspeți și de minimum 1.800 de euro brut pe lună, pentru posturile de cameristă sau roomboy. Angajatorii pot asigura cazarea gratuit sau contra cost, sau oferă sprijin în vederea găsirea unei locuințe.


Persoanele interesate se pot adresa consilierului Eures din cadrul AJOFM Constanța. 


Comentează știrea

CHELNER
2 martie 2017
PROPUNERE PENTRU LUMEA A-3a

1800 EURO BRUT INSEAMNA 1300-1400 NET. ADICA UN CACAT. ACESTA ESTE SALARIUL MINIM ADMIS(SMIC). DUPA CE SCAZI INTRETINEREA,MASA,CASA,IMPOZIT,TRANSPORT ETC RAMAN MAXIM 100-200 DE CHELTUIALA.ACESTEA SUNT SALARII PROPUSE PT. ROMANI SI BULGARI. NICI UN OM INTREG LA CAP ,IN GERMANIA,NU AR ACCEPTA SALARIUL ASTA .EXEMPLU: ECHIVALENTUL UNUI MATURATOR DE LA NOI, ARE 2500 E NET, LUCRAND 6 ORE NUMAI CU MATERIAL MECANIZAT. CRED CA ESTE LIMPEDE DECE NU SE INGHESUIE NAMTII LA ASTFEL DE SALARII. IN ROMANIA CU 2000LEI NET PE LUNA SE TRAIESTE CA IN GERMANIA CU 1500E NET.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5431 secunde