Vrei să muncești în străinătate? Găsești joburi în Anglia, Cehia sau Olanda

556
Vrei să muncești  în străinătate?  Găsești joburi în Anglia, Cehia sau Olanda - locuridemunca-1461764693.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care vor să își încerce norocul în străinătate au la dispoziție sute de locuri de muncă în țări din Europa. Angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei EURES România, 293 locuri de muncă vacante.

Cele mai multe posturi sunt în Marea Britanie - 110 locuri de muncă. Se caută 55 de îngrijitori persoane, 50 de bucătari, cinci îngrijitori persoane la domiciliu. Urmează Suedia, cu 55 locuri de muncă disponibile. Este vorba despre 20 de posturi de femeie de serviciu, 15 de posturi pentru vopsitor auto, 10 pentru mecanic auto și 10 pentru tinichigiu auto.

În Germania, angajatorii propun pentru români 52 locuri de muncă: 15 pentru factor poștal, opt pentru inginer mecanic, șapte pentru inginer electrician, trei pentru asistent medical geriatrie, două pentru ergoterapeut, două pentru bucătar, două pentru tâmplar alternativ dulgher, unul pentru inginer sistem de navigație satelit Galileo, unul pentru inginer calitate (producția de echipamente în industria aerospațială), unul pentru dezvoltator software etc.

În Slovacia, sunt 37 locuri de muncă: 30 șofer autocamion transport internațional, șapte îngrijitor persoane/infirmieri, iar în Republica Cehă sunt 25 locuri de muncă: 15 șofer profesionist camion, cinci șlefuitor/ pilitor, trei șofer camion, categoria C+E, un șofer camion (transport intern și internațional) și un manager logistică.

De asemenea, se mai găsește de muncă în Irlanda, unde sunt cinci posturi pentru ciontolitori tranșatori carne, și trei posturi în Norvegia, pentru postdoctorand în departamentul rețele mobile de date despre instrumente de analiză, doctorand în departamentul de analiză date mobile și miner (extracție diamante).

O companie din Olanda căută trei dulgheri, iar în Belgia, Spania și Franța este disponibil câte un post de babysitter, maseur, respectiv lucrător în hotel.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.eures.anofm.ro sau se pot prezenta la sediul agenției județene pentru ocuparea forței de muncă de domiciliu sau reședință, unde consilierul EURES îi poate îndruma. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5144 secunde