Vrei să muncești în străinătate. Iată ce posturi se caută în Israel

181
Vrei să muncești în străinătate. Iată ce posturi se caută în Israel - vreisamuncestiinstrainatate-1420826168.jpg

Articole de la același autor

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă anunță cetățenii români că pot obține locuri de muncă în construcții, în Israel, începând cu anul 2015.
Angajarea se face în baza Protocolului privind recrutarea muncitorilor români pentru lucrări temporare în domeniul construcțiilor în Statul Israel. Persoanele interesate trebuie să aibă calificare sau experiență în meseriile dulgheri pentru cofraje de construcție industrializată, fierari betioniști, zidari-faianțari, zidari – tencuitori pentru lucrări de tencuit. 
Cei interesați trebuie să nu fi lucrat anterior în Israel, să nu aibă rude de gradul I care lucrează deja în această țară, cu excepția fraților, să nu aibă cazier judiciar, să fie apți psihic și fizic de muncă intensă în condițiile climatice specifice statului de destinație, inclusiv muncă la înălțime și manipulare de greutăți și să nu sufere de anumite boli cronice.
Contractele de muncă se încheie pentru o perioadă de un an, cu posibilitatea de prelungire până la o durată maximă de 63 luni. Salariul lunar minim brut estimat este de 1.540 dolari americani.
Persoanele interesate se pot înscrie la agenția județeană pentru ocuparea forței de muncă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 10 Decembrie 2014
Stire din Actual : Parlamentul Israelului, DIZOLVAT!
Pagina a fost generata in 2.538 secunde