Vreme caldă dar instabilă, la Constanța

67
Vreme caldă dar instabilă, la Constanța - vreme1371024778-1372144038.jpg

Articole de la același autor

Vremea rămâne în continuare caldă, cu temperaturi care ating 28 de grade Celsius pe litoral. Astăzi, cerul va fi senin, iar vântul va sufla ușor dinspre sud-est. Și pe timpul nopții, temperatura va rămâne destul de ridicată, înregistrându-se valori de 21-22 de grade Celsius.




Indicele de confort termic rămâne în continuare la o valoare destul de ridicată pe întreg litoralul. În țară, vremea va fi în general instabilă astăzi, iar în regiunile intracarpatice valorile de temperatură vor continua să scadă. Vor fi înnorări, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, ce vor lua trecător și aspect de vijelie, în prima parte a zilei în vest, centru și nord, precum și în zona de deal și de munte, apoi mai ales în centru, sud și est. 


Ploile vor avea și caracter torențial și pe arii restrânse va cădea grindină. Cantitățile de apă vor depăși 20 l/mp și izolat 40-50 l/mp. Temperaturile maxime vor avea valori de la 19-20 de grade în Dealurile de Vest, până la 34-35 de grade în sudul Munteniei, iar cele minime se vor situa între 10 și 20 de grade, ușor mai ridicate pe litoral. Indicele temperatură-umezeală va atinge și va depăși ușor pragul critic de 80 al disconfortului termic local în Muntenia și Dobrogea și izolat în sudul Moldovei și al Olteniei.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Iunie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.3183 secunde