Cum va fi vremea mâine, la Constanța

44
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - vremeparctabacarie7-1371558773.jpg

Articole de la același autor

Mâine, vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit la această dată, local caniculară după-amiază în vestul și sud-vestul țării, unde indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și depăși pragul critic de 80 al disconfortului termic. 

Temperaturile maxime vor avea valori de la 25 de grade în extremitatea nord-vestică a Moldovei până la 36 de grade în Banat și sudul Olteniei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare mai ales ziua la munte, în Maramureș, nordul Transilvaniei și cea mai mare parte a Moldovei, iar seara și noaptea în Oltenia, Muntenia și posibil în Dobrogea, regiuni în care local vor fi averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și condiții de grindină. Temperaturile minime se vor încadra între 12 și 22 de grade.

La Constanța, cerul va fi senin, vântul va sufla moderat, dinspre sud-est și maxima termică va atinge 31 de grade Celsius. Peste noapte norii se vor menține departe, vântul se va mai domoli și termometrele vor indica minimum 20 de grade Celsius. De mâine temperaturile mai scad cu câteva grade, dar în week-end vor crește la loc. Șansele de ploaie în tot acest timp sunt aproape nule.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Iunie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.6649 secunde