Vreme deosebit de caldă, în week-end, la Constanța

57

Articole de la același autor

În week-end, vremea se va menține deosebit de caldă pentru această dată în regiunile vestice, nordice și centrale, unde se vor înregistra temperaturi maxime, în general, între 32 și 35 de grade. Și în restul teritoriului, valorile termice se vor situa peste mediile multianuale specifice perioadei, iar maximele termice se vor încadra între 23 și 32 de grade.

Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări după-amiază, la munte, iar noaptea, în regiunile vestice, unde, cu totul izolat, vor fi ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 și 22 de grade, mai scăzute în depresiuni, spre 9 grade. Izolat, cu precădere în sud-est, se va semnala ceață, dimineața și noaptea.

La Constanța, temperaturile sunt ceva mai plăcute, dar mult peste cele normale pentru această perioadă a anului. Sâmbătă, cerul este senin și vântul suflă moderat, dinspre est. Maxima termică va atinge 26 de grade Celsius. Peste noapte, vântul se va mai domoli și termometrele vor indica minimum 13 grade. Duminică, va fi chiar mai cald, cu valori cuprinse între 14 și 27 de grade.

Și săptămâna viitoare se anunță la fel de toridă, însă vor fi și câteva înnorări și chiar și câteva averse, unele însoțite de furtuni și descărcări electrice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1483 secunde