Vreme deosebit de caldă și șanse slabe de ploi, pe litoral

406
Ne așteaptă încă zile de foc, pe litoral. Administrația Națională de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice și a precipitațiilor ce se vor produce în intervalul 11 - 24 iulie, reieșind că vremea se va menține călduroasă. Valorile termice cele mai ridicate se vor înregistra în week-end-ul 14 -15 iulie. La început, nopțile vor fi deosebit de calde, cu minime în jurul a 22 de grade, iar după data de 16 iulie vor scădea treptat, urmând să crească din nou spre sfârșitul intervalului.
Ploile, slabe cantitativ și pe arii restrânse, se vor semnala cu o probabilitate mai mare între 16 și 18 iulie. Vor fi averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului și condiții de grindină.
Astăzi și mâine, cerul va fi parțial însorit, dar sunt slabe șanse să ne răcorească vreo ploaie. Vântul va bate slab, până la moderat, iar disconfortul termic va fi accentuat, indicele temperatură-umezeală depășind, pe alocuri, pragul critic. Valorile termice se vor situa între 23 și 32 de grade Celsius.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4173 secunde