Vreme foarte călduroasă și mult soare, săptămâna aceasta, pe litoral

316
Vreme foarte călduroasă și mult soare, săptămâna aceasta, pe litoral - calduramarecaniculaparcagara3-1342959758.jpg
Am avut parte de un week-end canicular și se pare că, în zilele următoare, ne așteaptă vreme la fel sau chiar mai călduroasă. Meteorologii ne aduc vești proaste pentru săptămâna aceasta, când va fi din caniculă. De altfel duminică, Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă informare meteo de disconfort termic accentuat și caniculă. Aceasta este valabilă, deocamdată, pentru zilele de luni și marți, 23 și 24 iulie, dar cel mai probabil va fi prelungită până la sfârșitul săptămânii, inclusiv.

În intervalul menționat, vre-mea se va menține călduroasă, local caniculară în sudul țării, unde indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge pragul critic de 80 al disconfortul termic, iar temperatura aerului va avea frecvent valori de 35 - 37 de grade Celsius. Instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în vest, sud-vest și la munte.

În a doua parte a săptămânii se va menține vremea călduroasă, caniculară local, mai ales în regiunile sudice.

Pe litoral, se anunță maxime de 33 - 34 de grade Celsius. Cerul va fi senin aproape toată săptămâna, abia spre vineri se vor aduna câțiva nori, dar inofensivi. Și nopțile vor fi destul de încinse, cu temperaturi minime de până la 25 de grade Celsius. De sâmbătă însă cerul va fi din nou senin și nu există risc de precipitații. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 16 Iulie 2012
Stire din Monden : Cum să faci sex pe caniculă
Pagina a fost generata in 0.2652 secunde