Vreme însorită și deosebit de caldă, astăzi, la Constanța

255
1
Vreme însorită și deosebit de caldă, astăzi, la Constanța - vremeinsorita-1413310140.jpg

Articole de la același autor

Vremea continuă să se încălzească, pe litoral. În ciuda câtorva nori care se mai plimbă prin zonă, temperaturile sunt mult peste valorile normale pentru această perioadă a anului. În week-end se va mai răcori, dar săptămâna viitoare va fi din nou destul de cald. 


Astăzi, la Constanța, cerul este mai mult senin, vântul suflă slab, dinspre sud-vest, iar maxima termică va atinge 23 de grade Celsius. La noapte, câțiva nori vor persista, iar termometrele vor indica minimum 13 grade.


Mâine, va fi parțial înnorat, dar meteorologii anunță valori termice extrem de ridicate, cuprinse între 16 și 27 de grade. Vineri, vor fi din nou 23 de grade, iar sâmbătă și duminică vom avea între 6 și 16 grade. 


În restul țării, astăzi, vremea se menține caldă pentru mijlocul lunii octombrie, în majoritatea regiunilor. Se anunță înnorări accentuate și ploi pe arii relativ extinse, în vestul și nord-vestul țării, iar spre seară și noaptea, și în centru și nord-est. În restul teritoriului, cerul va fi temporar noros și ploile se vor semnala izolat, în a doua parte a intervalului. 


Vor fi mai ales averse, trecător se vor semnala descărcări electrice și, îndeosebi în nord-vest și la munte, cantitățile de apă vor depăși 15 - 20 de litri pe metru pătrat. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 grade pe litoral și 27 de grade în sudul Banatului și al Munteniei, iar cele minime se vor încadra între 8 și 16 grade. Dimineața și noaptea, în sud și sud-est, vor mai fi condiții de ceață.




Comentează știrea

eu,cainele maidanez
15 octombrie 2014
primaria si consiliul local cta

Eminescu despre câinii maidanezi In Istorie / Istoria medicinei on martie 1, 2011 at 7:54 pm Se stârnește adesea în Iași câte un scandal între cei care consideră îndreptățit faptul ca în oraș să bântuie nestingheriți câinii fără stăpân și cei care-și doresc să fie oprit acest fenomen. Ca unul care am lucrat într-un serviciu chirurgical de urgență vă pot spune că am asistat la adevărate tragedii legate de persoanele care au suferit plăgi prin mușcătură de câine. Copii mutilați și speriați, bătrâni care au fost atacați de câini și care au stat vreme de câteva luni în spital suferind numeroase intervenții chirurgicale, o carieră distrusă – a unui manechin mușcat de față de un câine maidanez și numeroase alte cazuri. Cu rabie sau fără, câinii fără stăpân constituie un pericol real pentru ieșeanul de astăzi. Câteva date privind – turbarea (rabia) și tratamentul acesteia sunt cred necesare.

Articole pe aceeași temă

Duminică, 12 Octombrie 2014
Stire din Social : ANM. Cum va fi vremea azi, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.8302 secunde