Vreme ușor instabilă și maxime de 18 grade Celsius, la Constanța

338
1
Vreme ușor instabilă și maxime de 18 grade Celsius, la Constanța - vremeusorinstabila-1412778912.jpg

Articole de la același autor

Toamna este în continuare blândă, chiar dacă niște nori ne mai dau târcoale. La Constanța, vremea se menține ușor instabilă, dar destul de caldă. Astăzi, cerul este parțial înnorat și vântul suflă slab, dinspre nord-est. Maxima termică va atinge 18 grade Celsius. La noapte, se va mai însenina și vântul doar va adia ușor. Termometrele vor indica minimum 10 grade.


Vineri, valorile termice se vor menține la același nivel, și câțiva nori vor mai rămâne în zonă. În week-end, însă, va fi mult soare și se vor înregistra chiar și 20 de grade.


În restul țării, vremea este în general frumoasă. Cerul este variabil, cu înnorări temporare în regiunile sudice. Izolat, în prima parte a zilei, va ploua slab în nordul Olteniei și în sudul Banatului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Banat și în nordul Moldovei. Temperaturile maxime, mai ridicate decât în intervalul precedent, vor fi cuprinse între 15 grade pe litoral și 23 - 24 de grade în regiunile intracarpatice, unde va fi ușor mai cald decât în mod normal la această dată. 


Temperaturile minime se vor încadra între 6 și 13 grade, mai coborâte în depresiunile din nordul și centrul teritoriului, iar în estul Transilvaniei vor coborî spre 0 grade și vor fi condiții de brumă. În zonele joase, mai ales spre dimineață, va fi ceață, local în regiunile centrale și extracarpatice și izolat în vest.




Comentează știrea

Relu
9 octombrie 2014
Cele mai sigure locuri de munca!

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4062 secunde