Vreme însorită și maxime de 13 grade Celsius, astăzi, la Constanța

106
Vreme însorită și maxime de 13 grade Celsius, astăzi, la Constanța - vremeinsorita-1394558809.jpg

Articole de la același autor

De ieri, primăvara a început să dea primele semne, la malul mării. A ieșit soarele, iar temperaturile au crescut semnificativ. 
Astăzi, la Constanța, cerul va fi din nou senin, dar vântul va sufla moderat, dinspre nord, cu unele intensificări temporare. Maxima termică va atinge 13 grade Celsius. Peste noapte, norii se vor ține departe și vântul se va mai potoli. Termometrele vor indica minimum 2 grade Celsius. 
Și mâine va fi vreme frumoasă, iar în week-end se anunță 15 - 16 grade.
În restul țării, vremea va fi predominant frumoasă și caldă pentru această dată calendaristică în toată țara. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va continua să prezinte intensificări temporare, ziua, în Moldova, Dobrogea și jumătatea estică a Munteniei, precum și în zona montană, cu viteze ce pot depăși la rafală 50 km/h, iar pe crestele cele mai înalte 70 km pe oră.
Temperaturile maxime se vor situa între 8 - 9 grade în Delta Dunării și în depresiuni și 17 - 18 grade în Oltenia, iar cele minime, în general, între -6 și 3 grade. Izolat, în zonele joase, dimineața și noaptea va fi ceață. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.9349 secunde