Vreme însorită și maxime de 28 de grade, astăzi, la Constanța

49

Articole de la același autor

Vremea continuă să se încălzească, pe litoral. Meteorologii anunță că vremea este perfectă pentru plajă și nu există risc de precipitații.

Astăzi, la Constanța, cerul este variabil, cu soare, vântul suflă moderat, dinspre est, iar maxima termică atinge 28 de grade Celsius. Peste noapte, vântul se domolește și termometrele vor indica minimum 18 grade. Week-end-ul începe cu mult soare și temperaturi ce vor depăși 30 de grade, dar de duminică este posibil să se răcorească din nou.

În restul țării, vremea se menține în general frumoasă și va deveni călduroasă în cea mai mare parte a zonelor de câmpie și podiș. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiază și la începutul nopții, când vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, pe arii restrânse în zona montană și cu totul izolat în restul teritoriului. 

Temperaturile maxime vor avea valori de la 25 de grade în nordul Moldovei până la 33 de grade în sud-vest, iar cele minime se vor situa între 12 și 22 de grade, ușor mai scăzute în depresiuni. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6781 secunde