Vreme însorită și maxime de 28 de grade Celsius, astăzi, la Constanța

100
Vreme însorită și maxime de 28 de grade Celsius, astăzi, la Constanța - vremeinsorita-1405351732.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna a început bine, pe litoral, cu mult soare, temperaturi plăcute și în aer și în apa mării. Câțiva nori se mai aventurează în zonă, dar, pentru moment, sunt mai mult inofensivi. Spre week-end, însă, meteorologii anunță chiar și precipitații.

Astăzi, la Constanța, cerul este mai mult senin, vântul suflă slab până la moderat, dinspre est - nord-est, iar maxima termică va atinge 28 de grade Celsius. Peste noapte, vor mai fi câțiva nori, dar vântul se va mai domoli. Termometrele vor indica minimum 19 grade.

De miercuri, va fi parțial înnorat, atât pe timpul zilei, cât și noaptea, iar vântul se va înteți. Primele ploi își vor face apariția joi, dar este posibil să plouă și vineri, sâmbătă și duminică.

În restul țării, astăzi, vremea este în general instabilă. În regiunile sud-vestice, sudice, estice, precum și în zona de munte, mai ales după-amiaza și noaptea, vor fi intervale cu înnorări accentuate, averse, însoțite de descărcări electrice și de intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat, cantitățile de apă vor depăși 20 - 25 de litri pe metru pătrat și vor fi condiții de grindină.

Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru a doua decadă a lunii iulie, astfel că cele maxime vor fi cuprinse între 25 de grade în depresiuni și 32 de grade în regiunile vestice, iar cele minime între 10 și 22 de grade. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7818 secunde