Vreme însorită și maxime de 7 grade Celsius, astăzi, la Constanța

44659
1
Vreme însorită și maxime  de 7 grade Celsius, astăzi,  la Constanța - vreme-1452709624.jpg

Articole de la același autor

Chiar dacă temperaturile au mai scăzut față de zilele trecute, soarele încă ne alintă cu razele sale, vremea fiind în continuare foarte frumoasă la malul mării. Meteorologii spun, însă, că primăvara de ianuarie nu va mai dura decât vreo două zile, după care se reinstalează iarna.

Astăzi, la Constanța, cerul este mai mult senin și vântul suflă moderat, dinspre vest. Maxima termică va atinge 7 grade Celsius. La noapte, va fi din nou senin și vântul se va mai domoli. Termometrele vor indica minimum -1 grad. Mâine, va fi chiar puțin mai cald, cu valori termice cuprinse între 3 și 8 grade, dar se adună din ce în ce mai mulți nori și vântul se intensifică. În cursul nopții sunt așteptate ploi, care vor continua și sâmbătă. Pentru duminică, însă, sunt prognozate lapoviță și ninsori și o scădere drastică a temperaturilor. 

Comentează știrea

Stefana
20 iulie 2016
Oferta soeciala

Oferta urgenta ! Selectam acum persoane foarte serioase pentru colaborare cu companie internationala.Castiguri motivate !S-au acordatpeste 4600 de dolari in primele doua luni !Oferta foarte serioasa !Cereti informatii la adresa de e-mail [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2684 secunde