Vreme instabilă, cu ploi și furtuni, la Constanța

305
Vreme instabilă, cu ploi și furtuni, la Constanța - vremea2-1589912426.jpg

Articole de la același autor

Județul Constanța se află sub cod galben de vreme rea, astăzi și mâine. Meteorologii au emis o avertizare pentru o mare parte a țării, inclusiv Dobrogea și zona litoralului.

Astfel, începând de astăzi de dimineață, de la ora 8.00, și până joi după-amiază, în jurul orei 18, în Oltenia, Banat, Muntenia, Dobrogea și în cea mai parte a Transilvaniei și Moldovei, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, vijelii, intensificări ale vântului cu viteze în general de 60-70 de km pe oră, grindină și averse torențiale.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 25-30 de litri pe metru pătrat și 40-60 de litri pe metru pătrat, cu precădere în Oltenia și zona Carpaților Meridionali.

Astăzi, la Constanța, cerul este preponderent înnorat și vântul va sufla slab, până la moderat, dinspre est. Maxima termică va atinge 19 grade Celsius. Sunt așteptate ploi slabe pe timpul zilei și ceva mai intense noaptea, când termometrele vor indica minimum 13 grade. Mâine, ploile vor continua și vor fi însoțite de intensificări ale vântului. De asemenea, valorile termice vor scădea până spre 11-16 grade.

Și vineri va fi parțial înnorat și răcoare, abia de sâmbătă se mai încălzește. Dar este posibil să mai apară ceva averse izolate.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 09 Mai 2020
Stire din Social : Cum va fi vremea weekend-ul acesta
Pagina a fost generata in 0.7177 secunde