Ecografii mamare performante pentru femeile din Hârșova

252
Ecografii mamare performante pentru femeile din Hârșova - spitalharsovasursamedimaging-1589912371.jpg

Articole de la același autor

Începând de luni, 18 mai, ambulatoriul Spitalului Orășenesc Hârșova s-a redeschis la capacitate maximă.

Potrivit reprezentanților unității spitalicești, au fost redeschise toate cabinetele, printre care cele de diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, precum și ORL. De asemenea, managerul Andrei Bogdan Zidaru aduce la cunoștința localnicelor din oraș și din împrejurimi cu vârste între 18 și 45 de ani faptul că au posibilitatea să își facă o ecografie mamară și să beneficieze de o consultație senologică.

"Pacientele trebuie să fie asigurate și să dețină un bilet de trimitere către specialitatea de obstetrică-ginecologie. Cele interesante vor efectua programări la numărul de telefon 0762.334.689, de luni până vineri, în intervalul orar 14:00 - 16:00", a arătat reprezentantul spitalului.

Potrivit cadrelor medicale, spitalul din Hârșova deține, în acest moment, un ecograf cu cea mai bună sondă pentru investigația sânului din județul Constanța.

Numărul pacientelor care vor beneficia de acest program va fi limitat la două pe zi, iar anterior consultului acestea vor fi testate rapid pentru SARS-CoV-2. Perioada de desfășurare a programului este 17 mai - 31 iulie 2020. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5463 secunde