Serviciul de colectare a deșeurilor electrice, din nou disponibil

233
Serviciul de colectare a deșeurilor electrice, din nou disponibil - serviciudecolectare-1589912294.jpg

Articole de la același autor

Serviciul de colectare a deșeurilor electrice este din nou activ în județul Constanța, iar toți cei care au adunat, în ultimele luni de izolare, deșeuri de care doresc să se debaraseze o pot face gratuit.

Așadar, dacă ați profitat că ați stat mai mult pe acasă și ați constatat că aveți multe aparate electrice și electronice inutile, puteți să le predați către reprezentanții Asociației Rorec, spre reciclare. Puteți suna la numărul de TelVerde 0800/444.800, de luni până vineri, între orele 9 și 17, sau să plasați o comandă de preluare pe formularul de comenzi online, www.colecteaza.ro.

De asemenea, firmele și instituțiile care doresc să caseze echipamentele electrice și electronice în conformitate cu legislația în vigoare ce vizează managementul deșeurilor pot da comandă atât prin TelVerde, cât și online. Echipele operatorilor locali vă vor suna în maximum trei zile lucrătoare de la plasarea comenzii, pentru a stabili ziua și intervalul orar de ridicare a deșeurilor.

"Membrii echipajelor care ridică deșeurile de la domiciliu sau de la birouri operează în conformitate cu măsurile anti-Covid-19: păstrează distanța minimă obligatorie față de deponenți, sunt echipați cu măști de protecție și mănuși, au mașinile dotate cu geluri și șervețele dezinfectante pe care le folosesc înainte și după fiecare preluare a unei comenzi", explică Andreea Idriceanu Calev, reprezentantul Asociației Române pentru Reciclare Rorec. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2964 secunde