Lavoare cu apă și săpun, în zonele aglomerate din Constanța

226

Articole de la același autor

După ce, la începutul lunii aprilie, Primăria Municipiului Constanța a amplasat în 10 zone din oraș lavoare mobile cu apă, săpun și șervețele, săptămâna aceasta, angajații Direcției Gestionare Servicii Publice au început montarea a încă 40 de lavoare.

Lavoarele sunt montate în parcurile Tăbăcărie, Tomis II, Gară, Casa de Cultură, Poarta 6, Teatrul "Oleg Danovski", Primărie, Viitorului, Dorally, Far, în piațetele Perla, Cazino, Badea Cârțan, în intersecțiile și piețele aglomerate din oraș, precum și pe faleza Cazinoului.

Lavoarele dispun de un rezervor de 100 de litri de apă și sunt dotate cu un dispenser de săpun și unul de șervețele. Nu există contact direct al mâinilor cu aceste dispozitive. Pentru săpunul lichid, se poate apăsa cu cotul, iar pentru apă, se va apăsa cu piciorul o pedală.

"Aceste dispozitive vor fi alimentate cu apă, săpun și șervețele ori de câte ori va fi nevoie. În acest fel, constănțenii au posibilitatea să se spele frecvent pe mâini, fie că sunt în drum spre casă, spre serviciu sau spre cumpărături. Respectarea unei igiene riguroase a mâinilor, prin spălare cu apă și săpun, este esențială în lupta cu noul coronavirus. Folosiți-le cu încredere și nu le deteriorați!", ne sfătuiesc reprezentanții Primăriei Constanța. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0569 secunde