Administrația locală a îmbunătățit accesul rutier și pietonal în cartierul Km 5

268
Administrația locală a îmbunătățit accesul rutier și pietonal în cartierul Km 5 - conforturbanasfaltare-1589906339.jpg
Reprezentanții Primăriei Constanța au transmis, ieri, că echipele SC Confort Urban SRL au finalizat recondiționarea carosabilului pe strada Prelungirea Sergent Nicolae Grindeanu, din cartierul Km 5. Mixturile asfaltice au fost turnate în două straturi, pentru a asigura condiții optime de trafic rutier, iar lucrările de reabilitare a tramei stradale desfășurate de Primăria Municipiului Constanța au modernizat zona rezidențială.

Lucrările de asfaltare au cuprins și strada Prelungirea Micșunelelor, unde suprafața decopertată a fost reabilitată. Tot pe strada Prelungirea Sergent Nicolae Grindeanu, municipalitatea continuă programul de modernizare a traseelor pietonale. În această perioadă, se reabilitează trotuarele prin montare de borduri noi și turnare de asfalt.

Pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor, conducătorii auto sunt rugați să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu staționeze autovehiculele în zonele în care se lucrează. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2211 secunde