Horia Constantinescu va candida la Primăria Constanța din partea PPUSL

316
Horia Constantinescu va candida la Primăria Constanța din partea PPUSL - horiaconstantinescu2-1589906458.jpg

Articole de la același autor

Șeful OJPC, Horia Constantinescu, a anunțat, ieri, că s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste - Social Liberal (PPUSL) și va candida la Primăria Constanța din partea acestei formațiuni, urmând să susțină, în același timp, și o listă de consilieri din partea acestuia.

Reamintim că Horia Constantinescu anunțase, la începutul anului, că dorește să candideze la Primăria Constanța ca independent, motiv pentru care a și demisionat din PSD.

Anunțul lui Horia Constantinescu a fost făcut, ieri, după ce a prezentat o inițiativă legislativă pentru susținerea fermierilor, procesatorilor și producătorilor din România, alături de el fiind deputatul Grațiela Gavrilescu.

Proiectul, care a fost deja depus la Camera Deputaților, prevede ca structurile de stat unde există consum colectiv (spitale, cantine sociale, penitenciare, unități militare etc.) să achiziționeze doar alimente românești (legume, fructe etc.), cu excepția situațiilor obiective, în care acest lucru nu ar fi posibil.

Horia Constantinescu, autorul proiectului, a anunțat cu această ocazie că se va alătura umaniștilor și a explicat că proiectul este în lucru de mai multă vreme.

"Am spus că voi face acest lucru acolo unde voi găsi susținere și voi face demersurile necesare. Am lucrat aproximativ un an de zile alături de doamna Gavrilescu. Inițial, proiectul a fost gândit ca un program-pilot, pentru Constanța, apoi extins. Ideea este nu să oferim o alternativă, ci să obligăm autoritățile statului să achiziționeze produse românești", a explicat Horia Constantinescu. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.9941 secunde